Món Esport
Luis Suárez rep la Bota d’Or
  • CA

El davanter del Barça, Luis Suárez, ha rebut aquest dijous i de mans dels seus fills la seva segona Bota d’Or, un guardó que el distingeix com a màxim golejador de les lligues europees. Aquest premi, que ja va aixecar a la mateixa Antiga Fàbrica Estrella Damm l’octubre del 2014 per la brillant temporada 13-14 al Liverpool, l’eleva com un dels millors davanters del món de la dècada, compartint dos distincions amb Lionel Messi i a només una de Cristiano Ronaldo.

El blaugrana, que ha estat acompanyat per Andrés Iniesta, Messi i Sergio Busquets, a banda d’amics, familiars i directius del club, ha dedicat el premi als seus companys d’equip, un trofeu que considera “més seu que meu. Ells són partíceps de tots els meus gols. Primer hi són els objectius grupals, la Lliga, la Champions i la Copa. Després venen els personals”. Suárez, de la mateixa manera que ha anat reiterant des que va aterrar a Barcelona per vestir-se de blaugrana, ha afirmat que “sóc al millor equip del món, amb els millors jugadors”.

 

L’uruguaià ha tingut temps, també, per recordar la seva etapa al futbol holandès i anglès, on créixer i desenvolupar-se com un gran golejador: “A l’Ajax van ser els inicis, on vaig conèixer realment el futbol europeu. Vaig tenir la sort de fer molts gols i d’anar creixent per fitxar pel Liverpool. Quan vaig arribar no em vaig plantejar ser golejador, tot i que no vam guanyar la Premier. Aquí al Barça, però, tot és més fàcil.”

Durant la roda de premsa, Luis Suárez ha tocat diversos temes:

 

La manca de gol de Paco Alcácer

“No hi ha res a amagar. El gol arribarà, som a un club on creem moltes situacions de gol i alguna li entrarà. Ha d’estar tranquil, té tota la confiança de l’entrenador.”

 

Acabar la carrera al Barça

“M’encantaria retirar-me al Barça, però tinc l’obligació d’estar al màxim nivell durant tota la carrera. Veurem.”

 

“Tinc molt d’orgull i satisfacció. Vaig patir massa per arribar aquí i per això vull gaudir, estar content i seguir complint amb els objectius del club.”

 

El millor gol

“N’hi ha hagut molts de molt bonics i importants, però els que més em van agradar pel que van significar van ser els dos al Reial Madrid.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa