Món Esport
Luis Suárez: “El club valorarà el rendiment que estic tenint”
  • CA

Luis Suárez és el primer futbolista de la temporada en passar pels micròfons de la sala de premsa. Aquest dijous fou el tècnic, Luis Enrique Martínez, qui va atendre els mitjans per donar per inaugurat el nou curs a can Barça, i divendres, el davanter uruguaià s’ha assegut davant la premsa per fer les primeres valoracions.

El golejador blaugrana, que va haver de ser substituït a la segona part de la final de la Copa del Rei, ha assegurat estar “totalment recuperat” de la lesió i s’ha mostrat confiat de cara a la consesució de nous títols. Tanmateix, Suárez ha parlat obertament de la seva voluntat de renovar, tot i que no ha entrat en detalls. Aquestes són les frases més interessants de la roda de premsa del davanter:

Inici de pretemporada i objectius
“Estic gaudint molt de tenir companys nous. En venen del Barça B que no coneixia. Tractem de millorar físicament, com en totes pretemporades. Preparem l’any per complir els objectius, que són els que té el Barça, guanyar tots els títols possibles per seguir fent història.”

La sortida de Dani Alves
“Dani ens va donar molt, per com és com a jugador, per la trajectòria, per la relació amb Leo dins el camp, que era un espectacle. Dins el vestidor es perd un jugador que aportava moltíssim a nivell d’actitud i caràcter. Se’l trobarà a faltar.”

Candidat a la Pilota d’Or?
Jo, favorit per a la Pilota d’Or? No, no. Jo no.

Cristiano Ronaldo i la Pilota d’Or
“No sé si te avantatge. Ha guanyat la Champions i l’Eurocopa, però per mi no hi ha discussió possible. Leo és el millor jugador del món, amb diferència, i la marca en tots els partits. No va poder guanyar amb l’Argentina, però amb el Barça ho ha guanyat gairebé tot. Són números que també l’avalen per ser Pilota d’Or.”

Persecució contra Messi pel frau fiscal
“Pot ser que hi hagi alguna cosa, per tot el que s’ha dit. El recolzo com a company i amic. L’únic que he de fer és distreure’l i no preguntar-li sobre això.”

La lesió soferta davant el Sevilla
“Estic recuperat de la lesió que vaig tenir al final de la temporada pasada. Totalment recuperat.”

Renovació amb el Barça
“No m’han dit res de la renovació, però no em preocupa perquè el club valorarà el rendiment que estic tenint.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa