Món Esport
Luis Rubiales, nou president de la RFEF
  • CA
Luis Rubiales, candidat a la presidència de la RFEF. | EFE

La Reial Federació Espanyola de Futbol ja té nou president. Després de trenta anys consecutius amb Ángel María Villar al capdavant, el màxim organisme del futbol estatal ja té successor al tron: Luis Rubiales. L’expresident de l’Associació de Futbolistes Espanyols s’ha imposat a Juan Luis Larrea en les eleccions celebrades aquest dijous a la seu de la RFEF, a Las Rozas, en una Assemblea de Futbol que ha comptat amb la presència de 139 assembleïstes, entre els quals s’hi trobava Josep Maria Bartomeu com a representant del Barça.

El nou president ha necessitat només una volta per obtenir la majoria absoluta. Rubiales ha aconseguit 80 vots, pels 56 del seu rival (i un vot en blanc), l’extresorer d’Ángel María Villar durant els trenta anys del seu mandat. L’Assemblea ha estat formada per 137 membres, amb només les baixes dels jugadors Iago Aspas (Celta de Vigo) i Pedro León (Eibar). El guanyador necessitava obtenir més de 70 vots -majoria absoluta- en la primera volta per ser nomenat president sense haver d’iniciar una segona volta, en la qual la majoria simple hagués estat suficient.

 

Segons el seu programa electoral, Rubiales pretén modernitzar la manera de treballar a la RFEF, actualitzar sous, abogar per la transparència absoluta, fer créixer el futbol sala i el futbol femení i apostar per potenciar l’ens internacionalment amb la creació d’una estratègia de negoci i marca. La modificació de tornejos és, per a Rubiales, un objectiu a abordar amb tranquil·litat i després d’un debat profund i intens.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa