Món Esport
Luis Enrique: "Ha decidit el talent individual"
  • CA

Luis Enrique, en tres frases: 

1. “És un resultat perfecte, ens apropa molt a la possible final però encara falta confirmar-ho en el partit de tornada. Els jugadors han tingut un premi just. Hem creat moltes ocasions de gol i no recordo ocasions clares del rival, excepte una a la primera part de Lewandowski”.

2. “Pep ha fet un partit fidel al seu estil, al que és el seu equip, a la seva ideologia de futbol. Nosaltres hem anat a fer el mateix i crec que els dos hem estat molt bé, ha decidit el talent individual dels nostres jugadors”.

3. Messi cada cop et sorpren i ho segueix fent a cada partit, segueix tenint aquella fam, però no em quedaria només amb el obres d’art de Leo, sinó amb el treball de l’equip en tots els aspectes”.


Josep Guardiola, en tres frases:

1. “El Barça és un molt bon equip, han estat molt bé, tant ofensiva com defensivament. No us diré què penso de Leo Messi, però tots els jugadors han estat magnífics, Luis Suárez també…” 

2. “La millor manera de controlar aquest tipus de jugadors és que participin el menys possible, i per això hem intentat tenir la pilota. Ho hem més o menys assolit, el Bayern té poc desequilibri en l’1 contra 1”.

3. “Els dos gols del Barça han estat dues accions bones, estàvem mal parats, mal posicionats i el tercer era evidentment evitable”. 


Andrés Iniesta, en tres frases:

1. Sabíem que ells tenen, més o menys, les mateixes armes, volen tenir la pilota, trobar la superioritat, fer mal al rival, i en aquest sentit ha estat molt igualat”.

2. “Hem intentat tenir més control, possessió, per tenir aquella pausa però a vegades és complicat i crec que s’ha vist un molt bon partit per a la gent, alternatives en els atacs i, al final, enormement contents pel resultat en una semifinal de Champions, que ens apropa a l’objectiu”.

3. “Hem de seguir com ho estem fent, el mèrit és de l’equip, per estar com està, i cal seguir, si t’atures els rivals són molt bons, i encara que sembli que no et poden guanyar si no fas les coses bé, a Alemanya caldrà estar forts. Res és definitiu.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa