Món Esport
Luis Enrique: “Qualsevol badada es paga cara”
  • CA

Luis Enrique Martínez ha volgut deixar clara la dificultat que tindrà el partit de demà al vespre entre el Rayo Vallecano i el Barça, on el conjunt català necessita sumar tres punts més per seguir amb la diferència de vuit punts respecte l’Atlètic de Madrid, que ahir va guanyar a la Reial Societat.

“El joc de possessió és clau en la idea, la mentalitat i el model de joc que tenim com a club. Però davant el Rayo, que no ens deixarà tranquils, la possessió passa a ser secundària i el que importarà serà guanyar el partit. És sempre un mitjà per aconseguir un fi, però contra el Rayo no serà així”, ha comentat el tècnic blaugrana, que ha volgut felicitar i lloar l’entrenador rival, Paco Jémez, pel seu model de joc: “Paco Jémez té molt mèrit. M’encanta que relacionem el Rayo amb un futbol d’atac. Ha aconseguit convèncer els seus jugadors. Fa deu anys, el Rayo jugava contínuament amb el descens i això ha canviat amb Jémez. Veiem un Rayo assentat a primera i fent un bon futbol. M’agrada l’amor que té a l’atac i a complicar el rival lluny de la seva porteria. Té els seus riscos, però m’encanta la filosofia. M’hagués encantat com a jugador tenir un entrenador tan ofensiu com ell.”

L’entrenador del Barça ha admès que, de la mateixa manera que els futbolistes, “el desgast del tècnic és el normal, l’habitual, semblant al de la temporada passada. Comença el tram més important del curs, si has fet els deures. Tinc ganes que arribin els partits clau”.

L’asturià, preguntat per les declaracions de Cristiano Ronaldo el dissabte passat, després del partit entre el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid, no ha volgut entrar en aquest tipus de valoracions: “Valoro el gran vestidor que tinc, són un grup únic i diferent, però dels demés vestidors no m’atreveixo a opinar.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa