Luis Enrique: “Paco Alcácer està fent perfecte el que jo li demano”

L'entrenador asturià ha volgut defensar Alcácer de les crítiques i avisa dels perills del Celta

Luis Enrique ha defensat Paco Alcácer de les crítiques rebudes als darrers dies: “Alcácer està fent perfecte el que li demano jo”. “Li falten coses perquè s’ha d’adaptar però està a un molt bon nivell”, ha explicat l’asturià. “La resta són aspectes que acompanyen als grans clubs de futbol”.

El tècnic del Barça ha comparegut a la prèvia del partit contra el Celta, vell conegut de Luis Enrique. “La baixa de Nolito és important però s’han reforçat bé. Fa anys que el Celta té una gestió que fa enveja. Tenen un estil maco, estan acostumats a jugar bé. Sempre és atractiu veure jugar al Celta”, ha dit l’exentrenador dels de Vigo.

 

4-1 de la temporada passada

“És el mateix entrenador: tot pot passar al futbol. Els jugadors saben que serà complicat, que no tindran gaire temps per pensar. Hauran de pressionar ràpid, estar ben perfilats… és un repte atractiu per acabar aquests set partits seguits.”

Els 600 d’Iniesta

“Espero que en compleixi molts més,  hauríem d’enorgullir-nos-en tots, no només pel seu rendiment, sinó perquè podem gaudir d’ell.”

 

Arda Turan

“Que Arda sigui més o menys espectacular m’importa poc. Estic content amb ell des de l’any passat i sempre hem de demanar més a tots els jugadors.”

 

La recuperació de Messi

“Per desgracia l’any passat ja vam estar sense Messi. Per guanyar títols necessitem una gran plantilla i la tenim.”

Nou comentari