Món Esport
Luis Enrique: “Messi serà el millor del món fins que vulgui”
  • CA

El Barça jugarà demà a la tarda al camp de l’Eibar, Ipurúa, el partit correponent a la jornada 28 del campionat de Lliga, un enfrontament del qual Luis Enrique no s’espera res senzill: “Serà difícil, com ho és cada partit fora de casa. L’Eibar ho està fent molt bé aquesta temporada i està en una bona posició, sense perill per mantenir la permanència.”

Aquest matí, el diari esportiu barceloní Mundo Deportivo ha publicat la intenció del Barça de renovar Leo Messi fins el juny del 2022, quan l’argentí tindrà 35 anys. Preguntat pel rendiment futur del ’10’ blaugrana, el tècnic ha volgut fer broma. “Sóc entrenador, bastant bo, per cert. Però mag i endeví no. Serà el millor del món fins que vulgui, però arriba un moment en què l’edat afecta. No tinc base científica per pronunciar-me”, ha manifestat.

Luis Enrique creu que, en la definició dels penals, “hem de millorar, en som conscients, però només fallen els que llancen”. L’asturià també ha comentat l’estat físic d’Ivan Rakitic, que ahir no va poder entrenar amb el grup per un cop rebut durant el partit davant el Rayo: “Ahir tenia un bony en una zona difícil, a l’empenya del peu. És una zona dolorosa. Per consell mèdic va entrenar a part. Imagino que la inflamació ha baixat. No té res greu, però li pot impedir jugar demà.”

Aquest mateix dissabte, la FIFA ha aprovat l’utilització del vídeo, en proves, a partir de la temporada 2017-18, per tal d’ajudar els àrbitres en la seva feina. El tècnic blaugrana ha parlat en positiu sobre aquesta decisió, però creu que “haurem de veure com es desenvolupa i quantes vegades es podrà parar el partit per analitzar situacions. Tot el que sigui ajudar a l’àrbitre, benvingut sigui, però insisteixo, hem de veure en quina mesura i com ho volen fer”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa