Món Esport
Luis Enrique: “Em semblen meravellosos els ‘Periscopes’ de Piqué”
  • CA

Luis Enrique ha mostrat aquest divendres la seva cara més oberta, més extrovertida. El tècnic asturià no acostuma a respondre a preguntes que poden generar conflicte i sol ser molt políticament correcte en les rodes de premsa. Tot i això, en la prèvia del partit davant el Getafe, l’entrenador blaugrana ha opinat sobre diversos aspectes d’actualitat, com el ‘Periscope’ de Gerard Piqué.

‘Lucho’ considera “meravellós” l’ús d’aquesta xarxa social per part del seu central, “venint d’un tio tan enginyós com Piqué, que va per davant del seu temps. Em sembla fantàstic. És una connexió directa dels aficionats amb els jugadors, poden veure la proximitat i el que significa un viatge”.

El tècnic blaugrana també ha volgut deixar clar que els quatre dies de vacances donats a Neymar són responsabilitat seva: “Sóc l’encarregat de donar permisos als jugadors. És un jugador que porta una càrrega de minuts molt gran i mereixia aquest descans. Per això sóc l’entrenador.”

El dijous passat, l’exminstra francesa de Sanitat, Roselyne Bachelot, va acusar Rafa Nadal d’ocultar un suposat dopatge amb una falsa lesió, una afirmació que va ser resposta amb contundència pel mateix tenista. Luis Enrique, per la seva banda, també ha contestat amb humor, però amb rotunditat: “Crec que tinc més opcions de dopar-me jo que Rafa Nadal. Representa l’ideal del que és un esportista. Només té un defecte, l’equip a qui anima. Estaria molt bé que denunciés a la persona que ha donat la informació.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa