Món Esport
Luis Enrique: “Arriba el millor tram de la temporada”
  • CA

Aquest diumenge, el Barça visita el Madrigal, l’estadi d’un dels equips més regulars del campionat, el Vila-real. L’equip blaugrana vol continuar sumant de tres en tres i seguir com a líder indiscutible de la Lliga, una competició que està arribant ja al seu final i en la qual els barcelonistes continuen essent el rival a batre.

El seu tècnic, Luis Enrique Martínez, ha valorat aquest dissabte diversos aspectes de l’equip, des del sorteig dels quarts de final la Lliga de Campions, en el qual s’hauran de veure les cares amb l’Atlètic de Madrid, passant pel partit a Vila-real i acabant, fins i tot, fent broma de la seva etapa al Reial Madrid, de la qual ha assegurat “no recordar res”. Aquestes són les respostes més valuoses de la roda de premsa de l’entrenador asturià.

SORTEIG DE CHAMPIONS LEAGUE
“Coneixent els precedents, ja sabíem que ens tocaria un rival difícil a quarts de final. A cap dels dos ens agrada jugar amb un equip del mateix país. No esperàvem cap rival assequible. Per ser campió d’Europa s’han de guanyar els millors.”

“És igual el que jo cregui o deixi de creure. No canviarà res.” (En relació al rival del Reial Madrid i la rumorologia de les boles calentes)

SITUACIÓ FÍSICA D’INIESTA
“Té unes lleugeres molèsties. A l’entrenament valorarem si ja estan oblidades o si val la pena no arriscar. No m’agrada fer-ho, i molt menys amb Andrés Iniesta.”

RECUPERACIÓ DE RAFINHA
“És una gran notícia per a nosaltres, tot i que va ser un cop molt dur per tots.”

ÚLTIM TRAM DE TEMPORADA
“Arriba el millor la temporada, sens dubte. Si hem fet els deures, estarem en disposició de guanyar tots els títols. Està tot a prop, però encara tot per decidir.”

“A mesura que passen les jornades, es redueixen els punts a disputar. És il·lògic pensar en el que pot passar, perquè el calendari pesa per a tots. Seguim amb la mateixa mentalitat, volem sumar els tres punts i ja anirem veient com es desenvolupen els esdeveniments.”

RECORDS DE L’ETAPA AL REIAL MADRID
“No me’n recordo de res.”

ESTAT FÍSIC DELS JUGADORS
“Els veig millor que la temporada passada. I no només ho veig, sinó que tinc dades que ho constaten. Som molt optimistes i estem molt tranquils. Veurem si tot això es plasma en els resultats”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa