Món Esport
Lucas Hernández i la seva exparella admeten haver-se colpejat
  • CA

El futbolista de l’Atlètic de Madrid, Lucas Hernández, i la seva exparella s’han assegut aquest matí al banc dels jutjats de Violència sobre la Dona per l’episodi protagonitzat la matinada del 3 de febrer passat, on han admès davant el jutge haver-se discutit per gelos i haver-se colpejat i empès mútuament durant la discussió.

Tot i que han provat d’arribar a un acord, la fiscalia ha refusat el pacte i la vista oral s’ha celebrat amb total normalitat. La fiscal creu que hi va haver una “agressió recíproca” i que tot això va “més enllà de la legítima defensa”. Els dos acusats han refusat utilitzar el dret a la darrera paraula. Les negociacions s’han produït mitja hora abans de l’inici del judici, després que el jugador arribés als jutjats pocs minuts després de les 10 del matí, uns jutjats situats al carrer Manuel Tovar de Madrid.

 

El jugador de l’equip matalassar ha explicat davant la Sala que el 2 de febrer hi hagués una forta discussió, després que Amelia li expliqués que volia trencar amb la relació i demanant-li diners per un pis de lloguer. Aleshores, ell va decidir marxar del xalet on convivien i es va dirigir a un hotel de Móstoles. Hores més tard i després de trucar-la unes quinze vegades, Lucas Hernández va tornar a casa i es va trobar amb la seva parella “molt alterada i fora de si”. La dona el va colpejar amb el mòbil i li va fer malbé el vehicle, succeint-se un frec a frec que va acabar amb esgarrapades i agressions mútues.

La seva versió, però, dista de l’explicada per la noia. Amelia, plorant durant el relat, ha comentat que Hernández la va sascejar i la va colpejar contra un mur. “Em va deixar tancada al cotxe. Em va agafar dels cabells i em va estampar contra un mur”, ha comentat.

 

La fiscal demana, per al jugador, set mesos de presó per un delicte de violència de gènere i la inhabilitació especial per al dret de sufragi passiu durant aquest temps i la privació al dret de tinença d’armes. A més, també demana per a Amelia quatre mesos de presó per un delicte de maltractament en l’àmbit familiar, la inhabilitació especial pel dret al sufragi passiu durant aquest temps i la privació al dret de dinença d’armes durant dos anys.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa