Món Esport
Lorenzo s’imposa al GP de Losail; Márquez, tercer
  • CA

Jorge Lorenzo ha aconseguit el primer trofeu del curs en la primera prova del campionat de MotoGP, disputada al circuit de Losail, en ple desert de l’emirat de Qatar. El mallorquí, que ha marcat la volta ràpida amb 1:54:927, ha mantingut el liderat durant gairebé tota la cursa, amb una bona sortida i amb una bonica batalla amb Dovizioso que únicament ha durat nou voltes.

L’avançament del darrer campió del món sobre l’italià ha permès el pilot de Yamaha caminar a plaer fins el final. Segon rere segon, Lorenzo es distanciava dels seus perseguidors, el mateix Dovizioso i el català Marc Márquez, que han acabat lluitant per la segona posició. El de Forlimpopoli (Emilia Romanya), finalment, ha aconseguit la segona plaça, per davant d’un Márquez que tornat a patir en un aspecte tècnic, l’acceleració. Només en la frenada, el de Cervera ha estat capaç d’apropar-se a Dovizioso, que no ha cedit la segona posició de la cursa.

Valentino Rossi, que la temporada passada va recuperar el seu alt nivell, ha entrat en quarta posició, mentre que el català Dani Pedrosa ho ha fet just al seu darrere, a 11 segons de distància. Maverick Viñales, tercer en la graella de sortida, no ha pogut mantenir la plaça i ha acabat en el sisè lloc, just per davant d’un altre català, Pol Espargaró. El seu germà Aleix ha estat onzè i Tito Rabat, quinzè.

La propera prova del campionat de MotoGP tindrà lloc a l’Argentina, al circuit de Termas de Río Hondo, el proper diumene 3 d’abril. Els entrenaments oficials començaran el dia 1 i la fase de qualificació, el dissabte 2.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa