Món Esport
Lorenzo fa la ‘pole’; Márquez i Viñales completaran la primera línia
  • CA

Jorge Lorenzo ha confirmat les intuicions prèvies que el donaven com a favorit per repetir campionat, en la primera fase de qualificació oficial per a la cursa inaugural d’aquest 2016 a MotoGP. El mallorquí ha estat el pilot que ha rodat més ràpid a la Q2 del circuit de Losail, Qatar, l’escenari de la primera gran batalla de la temporada.

El pilot de Yamaha ha completat la volta més ràpida, amb 1:54:543, només a 91 mil·lèsimes del català Marc Márquez, que ha fet el segon millor temps per sortir al costat del balear. Márquez, que no havia tingut bones sensacions als test previs de pretemporada, ha signat una més que positiva classificació per iniciar la temporada amb bon peu al circuit persa.

Qui completarà la primera líniea de sortida serà, sorprenentment, un altre pilot català: Maverick Viñales. El de Figueres ha marcat un temps d’1:54:638 i sortirà des de la tercera posició en la primera prova del campionat.

La segona fila estarà completada per tres pilots italians: Andrea Iannone, Valentino Rossi i Andrea Dovizioso. Dani Pedrosa i Pol Espargaró, que s’havien classificat per la Q2, sortiran des de la setena i novena posició, respectivament.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa