Món Esport
La lesió de Márquez pateix un nou revés inesperat
  • CA

Si les possibilitats de Marc Márquez per a poder revalidar el seu títol de campió del món de MotoGP ja eren pràcticament ínfimes, després d’un nou revés inesperat, ja es poden considerar nul·les. El pilot català es va lesionar durant la primera cursa del campionat, el 19 de juliol, després d’una caiguda terrible, i per voler avançar la recuperació, va haver de ser operat dues vegades. S’esperava el seu retorn per a mitjans de setembre i encara podria haver buscat una remuntada èpica i històrica, però sembla que aquesta possibilitat està ja descartada.

Repsol Honda, l’equip de Márquez, ha confirmat a través d’un comunicat que no es forçarà en la recuperació del cerverí i que no se’l podria tornar a veure a les pistes fins a finals de novembre. “El campió del món i el seu equip hem decidit que no tornarà a competir fins que no estigui completament recuperat”, han afirmat, i això podria significar entre dos i tres mesos de baixa.

En el millor dels casos, Márquez podria reaparèixer a mitjans d’octubre, per al Gran Premi de l’Aragó, aproximadament, i només quedarien cinc curses, és a dir, 125 punts per repartir. Tenint en compte que Fabio Quartararo, el líder del Mundial, ja en suma 67, es pot descartar amb total seguretat cap mena de remuntada èpica del Tro de Cervera. És més, si s’acaben complint els pronòstics més pessimistes, Márquez podria arribar a no córrer més aquesta temporada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa