Món Esport
Les pors de Guardiola eren justificades
  • CA

El Barça ha empatat a zero en l’anada de quarts de final de la Champions League contra el Milan. El partit, que s’ha jugat a l’estadi San Siro, a Milà, ha estat molt igualat, però els catalans han anat de menys a més. El partit no ha estat fàcil, doncs la gespa no estava en les seves millors condicions i l’àrbitre no ha toca el xiulet en nombroses ocasions, especialment no ha vist dos penals , un a Alexis i un altre a Puyol. Malgrat tot, els blaugrana no s’han rendit en cap moment. 

D’aquesta manera, quin dels dos equips passa a semifinals de la competició es decidirà el proper dimarts al Camp Nou. En aquest sentit, fent una crida als seguidors, Guardiola ha senyalat: “Al Camp Nou serà un partit terrible, necessitem que la gent ens doni un cop de mà”.

“Hem tingut moltes ocasions, ells també, hem fet un bon partit però hem fet la meitat del treball. Dimarts no haurà espai per especular, caldrà anar a guanyar”, ha manifestat l’entrenador segur en roda de premsa. De fet, Guardiola ja va dir quan el seu equip es va classificar pels quarts de final contra el Bayer Leverkusen que “no li agradaria trobar-se amb el Milan a quarts”.

Guanyadora de la porra del Singular

Dels trenta-cinc participants a la porra del Singular d’aquest partit, només Maria Dolors Bru ha encertat el resultat final, l’empat a zero. Ella s’emporta la caixa de vins de la bodega Maset del Lleó. El diari es posarà en contacte amb ella.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa