Món Esport
Les dotze campanades del 2016 (5): Lebron James
Lebron James va tornar a conquerir l’anell, aquest cop amb els Cavs | EFE

 

Cleveland Cavaliers va guanyar l’anell de l’NBA per primer cop. The King, Lebron James, va tornar a casa per proclamar-se campió i ho va aconseguir davant els Golden State Warriors d’Stephen Curry.

Ha estat l’any dels bad boys. És el cas de Lebron, com Cristiano Ronaldo, sempre amb posat arrogant i prepotent en contraposició al gendre perfecte, l’home del somriure etern, Stephen Curry.

James va guiar al seu equip cap a la remuntada. Els Cavs van aixecar un 3-1 en contra a la final per primera vegada a la història. Els Cavaliers van guanyar, contra pronòstic, a l’últim i definitiu partit davant una màquina de fer punts i generar espectacle.
 

El d’Ohio va ser escollit millor jugador de les finals (MVP), discutint el regnat a Stephen Curry, que havia dominat la temporada regular. L’equip de Curry va superar la xifra històrica dels Chicago Bulls de Jordan (73 victòries – 9 derrotes) però “només” li va servir per entrar a la història del bàsquet. La glòria (i l’anell) va ser pel Rei Lebron.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa