Món Esport
Les campanades de 2016 (10): Andy Murray
  • CA

 

Sir Andy Murray. El tenista escocès és el britànic més jove de la història en ser condecorat com a Sir per la Reina d’Anglaterra, però fent gala de la seva humilitat, ha demanat al torneig de Wimbledon que, de cap manera, utilitzin el seu títol nobiliari per megafonia a la pròxima edició. 

Edició on defensarà el títol, ja que Murray va sumar al 2016 el seu segon Wimbledon. També va aconseguir per segon cop la medalla d’or, després de batre Juan Martín del Potro en un partit heroic, estoic i que passarà a la història. El tenista argentí va tornar d’una important lesió i va emocionar contra Nadal i contra Murray, però no va poder penjar-se l’or. 

L’èxit del món de la raqueta ha estat reservat enguany per Sir Andy Murray, que és número 1 del món gràcies als 9 títols ATP obtinguts. No hi ha dubte del domini de l’escocès, per sobre de Djokovic, escenificat al darrer partit de l’ATP World Tour. 6-3 i 6-4 en menys de dues hores deixen clar que Murray és el millor del moment, molt per sobre dels següents al rànquing: Raonic, Wawrinka o Nishikori. Nadal i Federer, lesionats, estan fora de concurs. 
 

Murray ha estat protagonista juntament amb Del Potro, que va guanyar la plata a Rio i la Davis per l’Argentina. Delpo va tornar amb força i sense comparar-lo amb Sir Andy, també va deixar moments inoblidables a les pistes durant el 2016.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa