Món Esport
Brutal estripada de LeBron James contra el racisme de Donald Trump
  • CA

LeBron James ha carregat amb força contra el racisme del president dels Estats Units, Donald Trump. L’estrella de Los Angeles Lakers, i un dels millors jugadors de bàsquet de la història, ha reaccionat a unes declaracions del polític republicà. Trump va assegurar que quan veu els jugadors de l’NBA agenollats en record de George Floyd i en reivindicació pels drets de les persones negres, “apaga la televisió”.

James no s’ha mossegat la llengua i ha estripat sense miraments contra el seu president: “Crec que el món el bàsquet no està trist de perdre un espectador com Donald Trump. No ens podria importar menys”. Així, l’estrella dels Lakers ha fet de portaveu de l’NBA i d’aquest esport a Amèrica i ha assegurat que “el bàsquet pot continuar sense que els seus ulls ens estiguin mirant”.

Quan només falten uns tres mesos per a les eleccions als Estats Units, Trump no para de sumar rebutjos a la seva candidatura i a la seva persona. Després d’una pèssima gestió de la pandèmia del coronavirus, James ha aprofitat per demanar a la ciutadania que no el votin: “Espero que tothom vegi la classe de lideratge que tenim. Novembre està a punt d’arribar i serà un gran moment per a canviar les coses”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa