Món Esport
LeBron James confessa que té la intenció de jugar amb el seu fill
  • CA

LeBron James ha confessat que el motiu de la seva renovació amb els Los Angeles Lakers té a veure amb el seu fill ‘Bronny’. L’aler nord-americà s’ha compromès amb la franquícia californiana fins al 2023 després d’estendre dos anys el seu contracte a canvi de 85 milions de dòlars. Aquell mateix estiu està previst que LeBron James Jr, que actualment té 16 anys, es graduï i, en cas que l’NBA ho permeti, faci el salt a la millor lliga de bàsquet del món.

El millor d’això és que l’any en què seré agent lliure serà el mateix en què el meu fill gran es graduarà a l’escola secundària. Així, tindré opcions de jugar amb ell en el futur”, ha declarat James en una conferència telemàtica amb els mitjans de comunicació. De moment, la idea que LeBron té al cap no és més que una idea, ja que serà important veure com evoluciona Bronny i si es mostra capacitat per jugar a l’NBA.

En aquest sentit, serà important que la lliga canviï la norma que, actualment, impedeix a les franquícies reclutar joves procedents de l’escola secundària directament. Aquesta opció no està permesa des de fa força temps, encara que és una qüestió que es troba sobre la taula i podria ser modificada pròximament. Sigui com sigui, la realitat és que Lebron James ha deixat ben clar que l’estiu del 2023, quan tindrà 38 anys, li agradaria compartir equip amb el seu fill.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa