Món Esport
Laporta situa l’actual junta darrera la demanda del soci
  • CA

L’expresident del F.C. Barcelona, Joan Laporta, ha afirmat avui que “el senyor Vicenç Pla”, soci del club que el 2006 va demandar la junta que aleshores presidia l’advocat i diputat, “no va sol” i ha assegurat que “és evident que hi ha una relació molt estreta entre aquest soci i l’actual junta directiva”.

L’expresident no ha volgut concretar noms però ha estat clar en declaracions a Catalunya Ràdio: “Darrera aquella demanda hi havia un grup de persones que no els va agradar que el 2006 sortís reelegit”.

Com a conseqüència de la demanda d’aquesta soci vuit exdirectius de l’anterior Junta – Joan Laporta, Alfons Godall, Joan Boix, Rafael Yuste, Josep Cubells, Alfons Castro, Albert Perrín i Jaume Ferrer- havien de presentar avui un aval de 2,9 milions d’euros per les pèrdues de la temporada 2006/07, però al final, en bona mesura, gràcies a la intervenció verbal de l’entrenador, Josep Guardiola, ha estat retirada.

Laporta ha recordat que en aquella època hi havia més gent a la junta directiva del club que no va ser demandada i ha considerat aquesta maniobra judicial “un intent de destrossar la nostra imatge i el nostre patrimoni”. “Hem dol que no hi hagi ni un xic d’agraïment pel que vam fer pel Barça”, ha lamentat.

Assemblea extraordinària

Per altra banda, Laporta ha negat que personalment estigui buscant camins en els estatuts per sol•licitar una assemblea extraordinària per tractar el tema de la demanda per responsabilitat civil que l’actual de Sandro Rosell també va presentar contra l’anterior junta. “Jo no l’he impulsat, però l’ha conec i em sembla bé”, ha afirmat.

Preguntat si s’ha enriquit personalment com a president del F.C. Barcelona, Laporta ha assegurat que mai ha fet “res incompatible” amb el càrrec i ha assegurat que “sempre ha anat amb la cara descoberta”.

I ha confessat que malgrat “era una situació incomoda”, si aquest divendres s’hagués produït l’embargament del seu patrimoni, “hauria seguit lluitant” i no hauria deixat la política.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa