Món Esport
Laporta: "Nosaltres som el pam de net"
  • CA

L’expresident del Barça Joan Laporta ha fet avui una roda de premsa per valorar la sentència judicial sobre l’acció de responsabilitat desestimada pel jutge, i que per tant li dóna la raó a ell i als seus 16 exdirigents de junta. “S’havia generat la sensació que no hi ha un pam de net. I nosaltres som el pam de net”, ha afegit.

“Compareixo per expressar la meva alegria pels meus companys de junta i meva”, ha reiterat Laporta, que creu que “la sentència ha fet justícia”. “Ha quedat acreditat que el Barça no estava arruïnat. Vam presentar uns comptes amb beneficis”.

Vam deixar un club molt potent. La nova junta havia de generar dubte sobre la nostra gestió?”, ha criticat. Finalment, Laporta no ha descartat pas presentar-se i ser candidat a les properes eleccions del Barça, previstes pel 2016.

A favor d’un Estat propi

Sobre l’actualitat política, Laporta ha recordat que “estic a favor del dret a decidir. Sempre m’he posicionat a favor que Catalunya sigui un Estat”. “M’he posicionat a favor d’una Catalunya independent. Respecto el dret a decidir perquè tothom podrà dir la seva”, ha reiterat.

Laporta, exdiputat de Solidaritat Catalana per la Independència al Parlament i actual regidor de Democràcia Catalana a l’Ajuntament de Barcelona, ha sentenciat que “aquest procés l’estan portant amb responsabilitat i sentit comú, tant el president Mas com Junqueras, a més de la CUP, l’Assemblea, Onmium…”.

“Per mi el 9-N és una forma d’exercir els ciutadans els seus drets amb transparència. Espero que se celebri i que hi hagi una gran participació. No té sentit que s’intenti impedir des del govern de l’estat”, ha exclamat.

“La legitimitat democràtica sempre està per sobre de la legalitat i quan una llei és obsoleta i no permet que els ciutadans no puguin exercir els seus drets democràtics s’hauria de canviar. En aquest aspecte, tot el meu suport al president Mas”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa