Món Esport
Laporta: "No em veig com a favorit"
  • CA

El precandidat a la presidència del Barça Joan Laporta ha assegurat aquest divendres que “no em veig com a favorit”, durant la inauguració de la seu social de la seva candidatura. “És molt agradable veure que hi ha molta gent que ens dóna suport”, ha apuntat l’expresident blaugrana.

Segons Laporta, aquesta és “una campanya en què haurem d’aportar moltes coses per convèncer el barcelonisme que el nostre model de club és el més adequat. Això s’haurà de transmetre bé. És normal que el president que es presenta a una reelecció tingui més possibilitats, però les enquestes ens donen possibilitats”, ha assegurat.

Sobre el president en funcions del club, Josep Maria Bartomeu, i candidat a la reelecció, Laporta ha afirmat que “hi ha moltes diferències amb ell”. “Jo no he judicialitzat el club. La seva manera de dirigir-lo ens ha portat a una situació molt delicada”, ha dit.

El que va ser regidor a l’Ajuntament de Barcelona ha aprofitat per reiterar que “el Barça ha de tenir un clar compromís amb tot el que està passant al país. La nostra candidatura té una especial sensibilitat per aquestes qüestions”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa