Món Esport
Laporta: "Me’n vaig amb el desig que el que hem fet se superi"
  • CA

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha estat un dels més matiners en votar. Ho ha fet mitja hora després de l’obertura de portes, assegurant que quan acabi el seu mandat el 30 de juny se n’anirà del club amb el convenciment i el desig que se superarà “el que s’ha fet”.

“He tingut el privilegi de ser el president del millor Barça de la història i me’n vaig amb el desig que el que hem fet se superi, estic convençut. Que es faci tot pel bé dels drets del Barça”, ha manifestat l’encara president després de dipositar la seva firma.

Sense estar trist o dolgut per deixar la presidència, ha assegurat que li dóna “certa tranquil·litat” saber que s’acaba el seu mandat. “Al principi d’aquesta temporada ja em vaig mentalitzar per anar-me’n acostumant a aquesta situació i la veritat és que me’n vaig content i feliç perquè el Barça està vivint els seus millors moments de la història”, ha celebrat.

“Les sensacions són bones. Una jornada electoral sempre ha de ser una festa del barcelonisme, que és el que desitjo juntament amb que hi hagi una gran participació. Les sensacions són de records i emocions, el Barça s’està jugant el seu president immediat i de futur i desitjo que sigui una festa de la democràcia”, ha afirmat.

Avui, ja sense campanya, ha assegurat que toca “animar els socis” que votin. “És el que faré. Durant la campanya he intentat fer un equilibri entre la neutralitat que correspon al president i la meva llibertat d’expressió. Crec que ho he aconseguit. M’he pronunciat per una de les opcions (Ferrer) que penso que garanteixen la continuïtat d’aquest model que ens ha portat a ser reconeguts com a millor club del món i ser garantia d’independència”, ha manifestat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa