Món Esport
Laporta: "La nostra gestió econòmica ha estat impecable"

L’expresident del FC Barcelona, Joan Laporta, ha assegurat en la seva primera roda de premsa des que va abandonar la presidència del club blaugrana que la gestió econòmica de la seva junta directiva ha estat “impecable”, i ha defensat aferrissadament que el còmput global ha estat “positiu”, amb els 11 milions de beneficis que van presentar el 30 de juny passat.

“La nostra gestió és impecable, i que tots tinguin clar que el còmput del nostre mandat dóna beneficis, fins i tot si ens imputen pèrdues de juntes anteriors i pèrdues que vol atribuir-nos la nova junta amb les excepcions que va fixar Deloitte”, ha expressat referint-se a l’auditoria demanada per la nova directiva, presidida per Sandro Rosell.

Laporta ha assegurat que malgrat tota la “manipulació” que s’ha fet amb la seva gestió econòmica, va deixar el club amb beneficis i ha tornat a donar per bons els nombres presentats el 30 de juny. A més, ha defensat la seva roda de premsa perquè vol mostrar a “tots els socis i compromissaris tota la informació” abans de l’assemblea de dissabte.

A més, en aquest sentit, ha assegurat que s'”ha vulnerat” el seu dret a presentar, com a president sortint, els seus números en aquesta assemblea i que, per tant, els socis compromissaris no puguin aprovar els seus comptes, que han assegurat que han estat auditats per Deloitte tot i l’opinió contrària esgrimida per la junta directiva actual.

Contra la seva carrera política

Segons el líder de Solidaritat Catalana per la Independència darrera les acusacions de Sandro Rosell, i certs partits polítics -que no ha concretat- a la seva gestió econòmica només hi ha una “evident voluntat” de perjudicar la seva incipient carrera política.

“És bastant evident la voluntat de perjudicar la meva carrera política. S’estan dient unes difamacions perquè quedi la sospita. D’altra banda, em veig amb energies suficients per combatre totes aquestes acusacions que considero injustes. Tinc capacitat de lluita”, ha assegurat contundentment.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa