Món Esport
Laporta: "Estic preparat i il·lusionat per tornar al Barça"

L’actual regidor de l’Ajuntament de Barcelona i expresident del F.C. Barcelona, Joan Laporta, ha assegurat avui que està “preparat i molt il·lusionat” per tornar al club blaugrana com a president. Tot i que no ha volgut confirmar explícitament la seva candidatura al 2016, assegurant que serà llavors quan faci “la reflexió profunda que cal fer”, sí que ha deixat molt clar que “estic preparat perquè sé com es fa, i tinc la il·lusió de construir i sumar”.

Laporta ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa extraordinària a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, on també ha explicat que si finalment decidís presentar-se, abandonaria la política. A més, ha criticat fortament l’actual Junta Directiva, encapçalada per Sandro Rosell: “Hi ha molts socis que no veuen en les accions d’aquesta Junta una actuació correcta”, i ha citat com a exemple el cas Abidal.

A més, l’expresident blaugrana ha assegurat que “han viscut del llegat que els hem deixat en el terreny esportiu. El que valoro més del que han fet és tot allò que no han tocat del que vam fer nosaltres”. En un sentit clarament irònic, Laporta ha dit: “Espero que una de les modificacions dels estatuts no sigui que Joan Laporta no es pot presentar”.

A més, ja ha començat a fer campanya assenyalant que “cal un model de Barça català obert al món, un Barça que no pacti amb els violents i treballi decididament per l’eradicació de la violència a l’Estadi, a més de continuar les passes de Johan Cruyff”.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa