Món Esport
Laporta: "És lamentable que TV3 no compleixi obligacions i demori pagaments"
  • CA

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha tornat a reclamar els 29 milions d’euros a TV3. L’impagament està vinculat a l’empresa Audiovisual Sport i ha provocat un greu conflicte entre les dues entitats. El club ha trencat les relacions amb la televisió catalana i ha impedit que TV3 pugui transmetre els partits del conjunt blaugrana.

“Em sembla lamentable que TV3, un organisme públic, no compleixi amb les seves obligacions i utilitzi el dret processal per demorar els seus pagaments”, ha dit Laporta en una entrevista a l’Expansión.

El president blaugrana observa que encara no hi ha “complicitat de les institucions” amb el Barça en referència a la requalificació dels terrenys del Miniestadi, procés que segueix ancorat a l’Ajuntament de Barcelona.

El cas de l’Uzbekistan

En l’entrevista, Laporta ha tornat a justificar la implicació del seu bufet d’advocats en la fallida venda del RCD Mallorca a un empresari de l’Uzbekistan, que hauria reportat al despatx del president barcelonista una comissió de 4,2 milions d’euros.

El cas va implicar dijous la dimissió de l’empresari Agustí Benedito, relacionat amb les seccions professionals, que va renunciar a les seves funcions perquè considera que el president del Barça havia “enganyat” els socis.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa