Món Esport
Laporta plantarà cara a Bartomeu
  • CA

Joan Laporta torna. Segons ha pogut saber elSingular l’expresident, exdiputat i exregidor ha decidit presentar batalla per recuperar el Barça anterior a Sandro Rosell. Laporta emprèn el viatge electoral acompanyat de persones de la seva màxima confiança però, també, amb incorporacions noves que s’anioran fent públiques els pròxims dies. Fins ara el candidat havia evitat pronunciar-se obertament sobre el seu futur i, de fet, fonts del seu entorn reconeixen que la circumstància que l’equip hagi guanyat el triplet amb Josep Maria Bartomeu de president no li juga a favor,. Però Laporta considera que té possibilitats clares de guanyar.

Cadaqués

Laporta ha ultimat la seva candidatura en una estada a Cadaqués, on s’han reunit Rafa Yuste, Xavi Puig i Enric Masip, entre d’altres. També hi havia Pilar Rahola, estiuejant habitual d’aquest poble de la Costa Brava i amiga de Laporta. Tots plegats fins i tot s’han deixat veure pel centre de la població, en una trobada al bar Boia, davant de la platja Gran. Masip, en el seu compte de twitter, va publicar dissabte el següent missatge: “Jornada de reflexió… A Cadaqués, ‘contigo empezó todo’, som-hi!”.

Fins ara han anunciat la seva precandidatura Josep Maria Bartomeu, Agustí Benedito, Toni Freixa i Jordi Farré. Jordi Majó també està a punt de fer el pas. La proclamació oficial de candidatures serà el 8 de juliol, que s’hauran de presentar entre el 27 de juny i el 4 de juliol. Són necessàries 2.534 butlletes de suport. Les eleccions seran el 18 de juliol.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa