Món Esport
Laporta perfila la nova junta directiva
  • CA

El president del F. C. Barcelona, Joan Laporta, ha començat a reconstruir la seva junta directiva després que aquesta quedés molt debilitada com a conseqüència de la dimissió en bloc de vuit dels antics dirigents arran del vot de censura del passat 6 de juliol.

Durant la reunió de la junta directiva que es va celebrar ahir a la tarda a les oficines del Camp Nou es va produir la incorporació de tres nous directius, Jordi Torrent (àrea de màrqueting i mèdia), Maria Helena Fort (àrea institucional i patrimoni) i Josep Anton Colomer (àrea econòmica).

Colomer és diplomat per l’IESE en direcció d’empreses i en liderat i innovació i per ESADE en màrqueting, i ve del BBVA. Torrent és empresari, actualment conseller delegat d’Iluminación Disano SA, mentre que Fort és advocada i experta en dret administratiu i urbanístic.

Els nomenaments, proposats pel president i aprovats per la junta, són provisionals perquè han de ser ratificats per la pròxima assemblea de compromissaris (encara sense data establerta) i en la què es determinarà, també, la continuïtat o no de Laporta. El president blaugrana ha designat, alhora, els nous vicepresidents que ocuparan les vacants deixades amb la dimissió de Ferran Soriano, Marc Ingla i Albert Vicens. El nou vicepresident econòmic serà Joan Boix, que continuarà exercint les funcions de tresorer assumides fa uns mesos, en l’última remodelació de la junta. El nou vicepresident esportiu és Rafa Yuste, mentre que el nou vicepresident institucional i de patrimoni (una altra novetat) és Joan Franquesa, fins ara vocal de l’àrea patrimonial.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa