Món Esport
Laporta no pot impugnar l’Assemblea del Barça de 2010
  • CA

El Jutjat de Primera Instància número 30 de Barcelona ha desestimat íntegrament avui la demanada interposada per l’ex president del FC Barcelona Joan Laporta i membres de la seva Junta Directiva en la qual demanaven la impugnació de l’Assemblea de Socis Compromissaris del club de 2010 que va aprovar l’acció social de responsabilitat en la seva contra.

En la sentència, el jutge desestima la demanda en considerar que el FC Barcelona i la Junta Directiva actual no van infringir cap punt dels Estatuts del club ni cap dret informatiu, com esgrimia Laporta. A més, totes les despeses del procediment les afrontaran els demandants.

Laporta va presentar la demanda d’impugnació el novembre de 2010, en contra dels punts 2 -resultats de la ‘Due Diligence’- i 3 -aprovació dels comptes i consegüent acció social de responsabilitat- de l’ordre del dia de l’assemblea.

El jutge desestima que Laporta no pogués assistir a l’assemblea per explicar els seus comptes, doncs recorda que el club va convidar-lo a fer tot i que, dins de la legalitat, no en les condicions que demanava l’ex president.

La sentència assenyala que els comptes presentats per la Junta Directiva actual reflecteixen la imatge fidel de la situació econòmica de la l’entitat. També considera que la demanda que l’exposició en l’assemblea del resum de la ‘Due Diligence’ no va tenir influència en el resultat de la votació de l’acció social de responsabilitat en contra de Laporta per les pèrdues econòmiques durant el seu mandat.

L’ex president del Barça també esgrimia a la demanda que no s’havia respectat el dret a la informació perquè no li havien facilitat una còpia de l’auditoria, però el jutge assegura que hi va poder tenir accés quan se’l va convidar a les oficines per poder-la veure.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa