Món Esport
Laporta: “No podem deixar passar aquesta oportunitat”
  • CA

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha insistit avui als jugadors del seu equip que cal aprofitar la oportunitat d’aconseguir el triplet, en la final de la Lliga de Campions de demà contra el Manchester United, per aconseguir tancar una “temporada rodona”.

“Crec molt en aquest equip i som conscients que no podem deixar passar aquesta oportunitat”, ha indicat abans de participar en el sopar oficial entre les directives dels dos equips amb dirigents de la UEFA.

Laporta ha qualificat Messi com “el millor del món” i ha celebrat que els blaugranes actuïn demà a Roma amb una notable presència de jugadors de la pedrera. “El futbol base serà present a la final, amb més de la meitat de l’equip de la pedrera, és un motiu d’orgull pel barcelonisme”, ha sentenciat.

Així mateix, el capità del Barça, Carles Puyol, i el porter titular, Víctor Valdés, han coincidit en assenyalar que la final de demà és “el partit més important” de les seves carreres esportives.

“Visc el partit amb la mateixa il•lusió i les mateixes ganes –que la final de París del 2006. És molt difícil arribar fins aquí”, ha subratllat Puyol. En sintonia, Valdés ha apuntat que en futbol, “el passat és passat”. “Éstem aquí per a guanyar el partit més important de les nostres vides”, ha expressat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa