Món Esport
Laporta: “La història ens ha restaurat el prestigi que ens mereixem”
  • CA

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, no ha dissimulat la seva felicitat. “Ho visc amb alegria i serenitat. Tinc la sensació que el Barça ha entrat en la normalitat perquè la història ens ha restaurat el prestigi que ens mereixem. Ja tenim tres copes d’Europa”, ha assenyalat. Així mateix, no ha dubtat en qualificar aquest any com el millor de la trajectòria del Barça.

“Guardiola i els jugadors han signat la millor temporada de la història del club i sent fidels a una proposta de futbol. Amb futbolistes de la pedrera, molt significatiu respecte la identitat del club i la força social. Tots s’ho mereixen, jugadors, tècnics i directius”, ha afegit a Canal Plus.

També ha admès que quan “vam prendre la decisió d’anomenar Guardiola confiàvem en què aniríem bé, però no ens imaginàvem que signaríem la millor temporada de la història del club. És un equip amb molt recorregut, amb moltes reptes per aconseguir”, ha pronosticat.

L’entrenador blaugrana, Pep Guardiola, ha donat tots els mèrits als seus futbolistes i ha explicat que han patit durant els primers vuit minuts. “Més no es pot fer. Estem molt contents. Volem celebrar-ho amb tots, i felicito el club i a tots els barcelonistes”, ha celebrat.

Així mateix, el capità del Barcelona, Carles Puyol, ha qualificat aquesta temporada “d’any històric”, després d’aconseguir la Champions, la Lliga i la Copa del Rei. El jugador de la Pobla de Segur ha dedicat l’èxit a l’afició blaugrana. “Dedico l’any a la nostra gent, que ha lluitat i ha patit amb nosaltres”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa