Món Esport
Laporta: “La caverna mediàtica espanyolista no tolera que el Barça projecti els catalans al món”
  • CA

La “caverna mediàtica espanyolista” li té “ganes al Barça, i, en especial, em té ganes a mi”. Així de clar ha denunciat el president del F.C.Barcelona, Joan Laporta, una nova campanya mediàtica contra el club i la seva pròpia persona. El president ha insistit que existeix una campanya liderada per “mitjans espanyolistes esportius, i no esportius” per “desprestigiar i perjudicar” el club quan travessa “el millor moment de la seva història”.

El bon moment que viu el Barça “projecta els catalans a nivell nacional, estatal i internacional”, un fet que “no toleren els mitjans d’aquesta caverna” i “certs professionals de la manipulació”, ha denunciat el president del Barça en la conferència inaugural del curs de la facultat de Comunicació de la Universitat Ramon Llull.
Laporta també ha negat que el seu posicionament polític estigui fent perdre seguidors al Barça fora de Catalunya, “al contrari, en guanyem perquè molts s’identifiquen amb els valors de democràcia i llibertat que defensem”.

“No podem renunciar als nostres orígens, que són catalans”, ha explicat. “Jo em posiciono perquè el Barça històricament s’ha posicionat sempre”. I en relació a la manifestació que va encapçalar, el president ha recordat que es tractava d’una ació “democràtica i pacífica”.

Un altre dels alumnes li ha preguntat si creu que els valors que defensa el model d’aquest Barça són “exportables a la política”. Laporta, que no ha pogut reprimir un somriure, ha reconegut que ‘els valors sí són exportables’ però no ha volgut afegir res més.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa