Laporta diu que ha “après dels errors” i espera que “els altres” també ho hagin fet

El president del F.C Barcelona anuncia l'ampliació del contracte de la plantilla tècnica fins el 2011 i canvis en els estatuts de la institució per afegir el vot per internet i treure el requisit de l'aval per ser candidat a president

El president del F.C. Barcelona, Joan Laporta, ha reconegut aquest matí en declaracions a RAC1 que durant els seus anys de president en aquesta institució ha “errat en les formes” però ha assegurat que ha “après dels errors”.

“La vida ens dóna moltes lliçons i durant aquests anys he après molt i espero que els altres també hagin après”, ha dit en referència a aquells que van criticar i censurar la seva gestió. “Aquest any ha estat un premi pels que creiem en aquest model de Barça”, ha afegit.

Laporta ha assegurat que hi ha diversos candidats de l’actual junta que poden optar a la presidència del club el 2010.”Hi ha moltes persones que ho poden fer bé, coneixen el club i han tingut la capacitat de resistència i la il•lusió de seguir aquest model d’èxit que està funcionant”, ha declarat el president del Barça.

Un model que també passa per assegurar-se la continuïtat de l’equip tècnic que enguany ha donat tantes alegries als barcelonistes. El club proposa millorar i ampliar el contracte de l’staff tècnic fins el 2011, encara que Laporta ha reconegut que “entendria” que Pep Guardiola volgués limitar el seu contracte a saber els resultats de les eleccions presidencials, que es convocaran entre març i maig de l’any que ve.

Ara bé, abans, segurament aquest estiu, tindrà lloc una reforma dels estatuts de l’entitat en la qual està previst que s’inclogui la possibilitat d’emissió de vot a través d’internet i la retirada de la necessitat de tenir un aval per a poder presentar-se a la presidència del club.

Més informació

Nou comentari