Món Esport
Laporta demana “respecte" al president de Cantàbria per les seves opinions
  • CA

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha demanat “respecte” per a les seves declaracions després que el president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, assegurés ahir que el màxim mandatari del Barça li va dir que “Espanya està matxacant Catalunya”. 

Laporta ha assenyalat que no té “res a dir” al president de Cantàbria. “Respecto l’opinió del president igual que respecto Cantàbria i confio que també es respecti la meva opinió”, ha sentenciat el mandatari del Barça.

Revilla va reconèixer ahir que Laporta li va dir a la llotja del Sardinero, durant el Racing-Barça, que l’Estat espanyol “està matxacant Catalunya”. Hores més tard, en un programa de ràdio, el president cantàbric va insistir en la importància de separar els catalans de “personatges com Laporta”. 

“No tots els catalans són com Laporta. Catalunya és un poble treballador, però la gent que no estigui tan informada identifica els catalans amb aquest personatge”, va sentenciar. A parer seu, el president blaugrana “està fent un grandíssim mal al seu equip”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa