Laporta demana a l’Ajuntament el mateix tracte que rep l’Espanyol

Durant la roda de premsa, el president s'ha negat a respondre en castellà

El president del F. C. Barcelona, Joan Laporta, ha demanat als responsables de l’Ajuntament de Barcelona encarregats de revisar el projecte de requalificació del Miniestadi que mantinguin la mateixa política que l’utilitzada el 1997 amb l’Espanyol i la demolició de l’estadi de Sarrià.

“La nostra proposta està lluny de la que va fer en el seu moment l’altre club de la ciutat”, ha afirmat Laporta en referència a l’Espanyol, “però demanem que s’apliquin coeficients de requalificació similars. La nostra proposta expressa un projecte de requalificació i ens agradaria que s’apliquessin paràmetres urbanístics similars”.

Laporta ha exigit, d’aquesta manera, que l’Ajuntament segueixi la mateixa política que l’aplicada a l’Espanyol després que el consistori hagi plantejat la construcció de 1.625 pisos (un 40 per cent protegits), a més d’un parc, un col•legi i un centre de salut.

Durant la seva roda de premsa, Laporta s’ha negat a respondre en castellà a la pregunta d’un periodista radiofònic. “M’agrada més parlar en català, cal ser tolerant amb la meva llengua, estem al cor de Catalunya, i a més, ja he respost dues qüestions en castellà”, ha al•legat quan se li ha demanat que canviés l’idioma de la seva resposta.

Jordi Hereu: “Serà prioritari l’interès general de la ciutat”

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha volgut respondre a Laporta assegurant que en la requalificació del Mini Estadi i la reurbanització de les rodalies del Camp Nou “serà prioritari l’interès general de la ciutat”. Hereu, a més, ha instat al club blaugrana a millorar les seves infraestructures per adaptar-se al nou segle.

L’alcalde ha recordat que la proposta del consistori, en la que es té previst construir 1.625 pisos, un parc, una escola i un centre de salut, només “és un primer document per iniciar el treball”. Hereu ha remarcat que a l’Ajuntament “li toca defensar l’interès general de la ciutat” tot i considerar legítimes les propostes dels veïns de les Corts i del president Laporta qui “vol maximitzar els beneficis pel club”.

Més informació

Nou comentari