Laporta considera que les polèmiques surten a la llum, perquè "li tenen ganes al Barça"

El president del club blaugrana assegura que el cas d'espionatge respon a una persecució personal perquè "hi ha gent intolerant" que no accepta la seva manera de pensar

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha comentat per primera vegada el cas d’espionatge que sacseja el club català per deixar clar que, segons la seva opinió, una persecució personal ha motivat que el cas hagi sortit a la llum “cinc mesos després”, ara que el Barça “està vivint el millor moment de la seva història”.

“Va passar en el mes d’abril, fa cinc mesos, que surti ara està totalment fora de lloc. Surt perquè ens tenen ganes ja que el Barça està vivint el millor moment de la seva història. A mi també em tenen ganes per la meva manera de pensar. Hi ha gent intolerant que no l’accepta”, ha assenyalat Laporta.

El president ha sortit al pas per donar la seva versió de l’espionatge, avançant que ell va conèixer el cas una vegada que va estar tancat. “Hi havia certes sospites que algú havia intentat aconseguir informació personal dels vicepresidents. Es va prendre la decisió d’actuar, es va passar pàgina i es va frenar el tema”, ha explicat.

A l’argument de la persecució personal, Laporta hi ha sumat com a element clau “la proximitat electoral”, unes eleccions que es produiran l’estiu que ve, tot i que “ja hi ha persones que estan molestant escalfant motors” de cara a la cita. “Intentaran erosionar i desestabilitzar”, ha clamat el mandatari.

Laporta també ha estat rotund per defensar la tasca del director general corporatiu del club, Joan Oliver, que ha decidit l'”auditoria de seguretat” per als quatre vicepresidents. “És un dels millors directors generals de la història del club i un dels artífexs de l’actual situació del Barça. Tinc plena confiança en ell i no prescindiré dels seus serveis”, ha abonat.

Nou comentari