Laporta considera que ha arribat el moment de triar el camí de la selecció catalana

El president blaugrana recorda a la classe política que només hi ha dues opcions per oficialitzar Catalunya: "Treballar perquè l'Estat espanyol la reconegui o crear un Estat propi"

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha llençat un missatge a la classe política catalana de cara al reconeixement oficial de les seleccions. Laporta creu que cal posar fil a l’agulla respecte a l’oficialització de Catalunya però, per aconseguir-ho, els nostres polítics han de ser conscients que només hi ha dues opcions: “Treballar perquè l’Estat espanyol la reconegui o bé demanar la independència i crear un Estat propi”.

El president blaugrana ha tornat a remarcar, en una entrevista a la revista de la Plataforma Pro Seleccions Catalanes, que només es plantejarà el seu futur quan acabi l’actual mandat. Respecte al nomenament de Johan Cruyff com a seleccionador català, Laporta considera que se li ha de donar “tot el suport” perquè la imatge de l’holandès és molt rellevant a nivell internacional i “reforçarà el reconeixement internacional de la selecció catalana”.

En aquest sentit, el president del FC Barcelona ha donat suport a la consulta sobiranista que es farà a Sant Cugat del Vallès el dia 13 de desembre, segons ha informat la plataforma independentista local que prepara l’esdeveniment.

Però l’agenda del president blaugrana està atapeïda i ahir Laporta va ser un dels protagonistes de l’acte de presentació de les memòries de l’expresident del club Agustí Montal. En una de les seves intervencions, Laporta va assegurar que quan el club va defensar l’Estatut del 2006 “no s’estava fent política sinó donant suport a les institucions”.

Nou comentari