Món Esport
Laporta: “Catalunya hauria d’emmirallar-se amb el Barça”
  • CA

El president del F.C Barcelona, Joan Laporta, ha assegurat avui que “Catalunya s’hauria d’emmirallar amb el Barça”. Però tot i el seu interès en la política i sense tancar-se la porta, ha reconegut tenir dubtes de la seva capacitat per dedicar-s’hi. “Tinc vocació de líder, no de màrtir”, ha explicat.

Segons el líder del club blaugrana, “el país recula” i passa “moments de dificultats” però la única solució és recuperar el coratge, com ha fet el club: “Si el Barça ha guanyat dos Champions és perquè hem estat valents”. “Estic segur que el país perdrà la por”, ha pronosticat un optimista Laporta.

Laporta ha també ha lloat el compromís del club amb “els valors, la catalanitat i el civisme” i ha assegurat que aquests elements han estat decisius per convertir-lo en una entitat triomfadora. Un ingredients també útils per Catalunya. “El Barça en el seu moment més catalanista és quan és més universal”, ha recordat el president blaugrana.

Laporta ha fet aquestes declaracions en un dinar a la Fundació Catalunya Oberta, de la qual n’és vicepresident Lluís Prenafreta, en presó preventiva pel cas Pretòria. Per aquest motiu el president del club de futbol ha obert l’acte assegurant que era allà “per donar suport a Alavedra, a Prenafreta, a les seves famílies i a Muñoz, ja que defenso la presumpció d’innocència”. I ha assegurat que la detenció de tots tres és una “humilació” per Catalunya.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa