Món Esport
Laporta alerta que la moció pot paralitzar el club i denuncia el tàndem Giralt-Rosell
  • CA

A tres dies per la votació que ha de fer progressar o interrompre la moció de censura impulsada pel soci Oriol Giralt contra la junta de Joan Laporta, el president del club blaugrana ha alertat del perill que hi hagi eleccions i ha criticat amb duresa el tàndem Rosell-Giralt. Si ahir Laporta admetia que la moció “tenia la seva lògica” i feia autocrítica assegurant que aquesta s’havia d’entendre com “un toc d’atenció” avui el màxim representant del club ha exposat nous arguments per mirar de desestabilitzar el procés de censura.

Laporta ha vinculat definitivament Giralt i Rosell, assegurant que ambdós socis treballen des de fa anys l’un al costat de l’altre per erosionar la seva junta i el club. El president blaugrana ha assenyalart l’exvicepresident Sandro Rosell com la part executora a l’ombra del vot, al costat del seu impulsor, Giralt. “Celebro que hi hagi persones (en al·lusió a Rosell) que, tot i ser un secret a veus que estaven vinculades a una oposició i que no acabaven d’aparèixer, s’hagin manifestat” ha explicat Laporta.

El president del Barça també s’ha afanyat a recordar que, en cas que prosperi la moció, l’activitat del club en quant a fitxatges quedaria estancada. Així, després de negar que ara per ara la junta directiva precipiti fitxatges davant la imminent moció de censura, ha aclarit que si aquesta prospera, l’activitat del club, pel que fa a incorporacions i traspassos, quedaria paralitzada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa