Món Esport
Laporta admet que pateix per la demanda de Rosell
  • CA

L’expresident del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha explicat avui que tant ell com altres membres de la seva junta que va estan “patint” per la demanda de responsabilitat que li ha presentat la directiva de Sandro Rosell, tal com va dir Pep Guardiola dissabte passat. Laporta, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha dit que, de moment, prefereix no parlar: “Són circumstàncies personals, no només jo sinó famílies dels meus excompanys de directiva. Tots plegats estem patint per aquest tema”, ha explicat.

L’expresident blaugrana ha confirmat que la setmana passada va dinar amb Guardiola i Cruyff: “Tenim per costum veure’ns amb algunes persones un parell de cops a l’any, amb en Cruyff, en Guardiola i més gent”.

La directiva respon

El portaveu del Futbol Club Barcelona, Toni Freixa, ha afirmat, en declaracions a RAC1, que l’actual directiva no retirarà la demanda de responsabilitat a l’equip de Laporta. Freixa, ha argumentat que això no és possible perquè els socis compromisaris van aprovar presentar-la en la penúltima assemblea.

En referència a la defensa que l’entrenador del primer equip de futbol, Pep Guardiola, va fer de Laporta, Freixa ha admès estar sorprès: “No ens l’esperàvem però la respectem”, ha afegit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa