Món Esport
Els Lakers acaronen l’anell (96-102)
  • CA

Els Los Angeles Lakers estan a només un pas de conquerir l’anell de l’NBA després d’imposar-se als Miami Heat en el quart partit de les Finals (96-102). La franquícia californiana, que ja domina la sèrie per 3-1, ha donat un cop de puny sobre la taula i ha deixat ben clar als seus rivals que no pretén deixar escapar l’oportunitat d’igualar els 17 títols de campió dels Boston Celtics.

En un compromís en què els Lakers han defensat molt bé i han deixat els Heat amb un 42% d’encert en el llançament, LeBron James ha estat a punt de registrar un triple-doble (28 punts, 12 rebots i 8 assistències) acompanyat d’un Anthony Davis que, després del seu mal tercer partit, s’ha redimit amb 22 punts. El protagonista inesperat de la nit, no obstant això, ha estat Caldwell-Pope, autor de 15 punts, dels quals els cinc últims han estat decisius per acomiadar qualsevol esperança de Miami.

El campió de la Conferència Est ha trobat a faltar el lesionat Goran Dragic, però com a mínim ha pogut recuperar Bam Adebayo (15 punts). Jimmy Butler ha tornat a fer una actuació estel·lar (22 punts, 10 rebots i 9 assistències), però ha estat molt més ben defensat que diumenge passat i no ha estat tan encertat (8/17 en els llançaments). Tyler Herro (21) i Duncan Robinson (17) també han sumat, però no han pogut evitar la desfeta. El cinquè –i potser últim– capítol de les Finals es disputarà la matinada del divendres al dissabte, a partir de les 3.00 hores.

Les Seattle Storm, campiones de la WNBA

A la Women’s National Basketball Association, la lliga estatunidenca femenina de bàsquet, les Seattle Storm s’han proclamat campiones en superar amb contundència, a les Finals, les Las Vegas Aces (3-0 en el global de l’eliminatòria decisiva, 92-59 en el darrer partit). Breanna Stewart ha anotat una mitjana de 28 punts en els tres duels i ha estat distingida amb l’MVP. La franquícia de Seattle ha guanyat el quart campionat de la seva història, el segon en els últims tres anys.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa