Món Esport
Laia Sanz, rebuda amb honors de campiona
  • CA

Arribada triomfal (KH-7)

Laia Sanz ha estat rebuda amb honors de campiona a l’aeroport del Prat. Un centenar de persones entre amics, familiars i aficionats li han donat una calorosa rebuda, després de convertir-se en la primera dona que acaba el Dakar entre els 10 primers classificats en la categoria de motos. L’han felicitat per l’èxit i entre confeti i abraçades alguns amics l’han mantejat. 

Cansada però feliç, ha admès que “encara no m’acabo de creure totalment el que he aconseguit. Aquests dies he rebut tants missatges donant-me l’enhorabona que a poc a poc, a força de veure’ls, ho vaig assimilant, però per descomptat mai hauria imaginat que acabaria entre els deu primers del Dakar”.

Sanz ha reconegut que el resultat havia superat les seves expectatives més optimistes: “L’objectiu era acabar entre els vint millors, igualar o potser millorar una miqueta la meva 16a plaça de 2014, però la realitat ha estat molt millor del que esperava“.

Ha dit que està convençuda que mai una dona podrà guanyar el Dakar en motos:”Ni somiar-ho. Físicament hi ha un límit i he de ser realista en aquest aspecte”. La pilot de Corbera, que s’ha guanyat la renovació d’Honda amb les seves bones actuacions, aparca aquest tema per prendre uns dies de descans.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa