Món Esport
La USAP de Perpinyà torna a Barcelona
  • CA

Barcelona s’omplirà novament de samarretes ‘sang i or’ per rebre el millor equip del rugbi català, la USAP de Perpinyà. L’equip rossellonès visitarà la ciutat el proper 15 de setembre per disputar-hi un partit de la lliga francesa contra un dels millors equips del campionat, el de Tolosa de Llenguadoc.

L’esdeveniment compta amb el suport del Futbol Club Barcelona, que des de l’any passat manté un conveni de col•laboració amb l’equip de rugby. Per aquest motiu la jornada- anomenada ‘La Festa del Rugbi Català’- tindrà desenes d’actes previs, amb espectacles en viu i partits amistosos entre equips formats per jugadors de les comarques del sud i combinats nordcatalans.

Amb la celebració d’aquest partit la USAP consolida progressivament la seva presència arreu del Principat. L’any passat l’equip ja va competir a la capital del país, en aquella ocasió per disputar un partit de semifinals de la Heineken Cup contra el Toulon (vídeo) que va acabar guanyant per 29 a 25 en un estadi ple de gom a gom.

2552



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa