Món Esport
La UEFA impedeix el Barça jugar de blaugrana
  • CA

La UEFA ha informat el Barça que no podrà utilitzar la samarreta blaugrana en els propers dos partits de Lliga de Campions davant l’Atlètic de Madrid. Ni tan sols al Camp Nou, el seu propi estadi, podrà vestir amb els seus colors habituals.

El màxim organisme del futbol europeu ha instat el Barça a vestir amb la samarreta groga, la que llueix la senyera en la seva part posterior, per no confondre’s amb els colors de l’Atlètic de Madrid.

“Amb la intenció de millorar la visibilitat i la diferenciació dels dos equips tant per als àrbitres com per als espectadors, la UEFA ha instat el FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid a disputar els partits de quarts de final de la Lliga de Campions amb les seves segones equipacions”, ha informat el club català.

A la Lliga espanyola, inclús en els quarts de final celebrats fa dues temporades, el Barça i l’Atlètic de Madrid no han canviat els seus colors per cap tipus de confusió. En la majoria dels seus enfrontaments han conservat les dues primeres equipacions, un fet que ara no podran repetir.

El conjunt matalasser haurà de jugar, també, amb la seva segona equipació, de color blau.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa