Món Esport
La UEFA desestima les protestes del Madrid i el Barça
  • CA

La UEFA ha anunciat que el vicepresident del Comitè de Control i Disciplina, actuant com a jutge únic, ha rebutjat “tant les protestes realitzades pel Reial Madrid com la queixa formulada pel FC Barcelona” després del partit d’anada de semifinals de la Lliga de Campions al Santiago Bernabéu.

D’aquesta manera, l’organisme europeu ha rebutjat la protesta presentada pel conjunt blanc, que havia criticat el comportament d’alguns futbolistes del FC Barcelona, i que havia presentat un recurs per la vermella mostrada a Pepe.

Segons informa en un comunicat, la UEFA considera “que no existia una estratègia comuna” per part dels jugadors blaugranes “per provocar” els madridistes, mentre que sobre la vermella a Pepe manté la decisió del col·legiat Wolfgang Stark i, per tant, el portuguès no jugarà el partit de tornada al Camp Nou.

La denúncia que va presentar el FC Barcelona per les polèmiques declaracions de l’entrenador del Reial Madrid, José Mourino, en roda de premsa, també ha estat “rebutjada” per la UEFA. En aquest cas, es remet a l’equip blaugrana els procediments ja presentats en contra del tècnic blanc, que s’estudiaran aquest divendres, de manera que no s’obre un nou expedient disciplinari al preparador portuguès.

Finalment, la UEFA recorda que les dues institucions encara poden presentar un recurs a aquestes decisions durant els pròxims tres dies si ho consideren pertinent.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa