El Barça no ha sabut aprofitar la derrota del Real Madrid davant el Saragossa (2-3), cosa que hauria sentenciat definitivament la Lliga, i ha perdut davant la Reial Societat. Tan uns com altres han sofert la tensió dels darrers enfrontaments i els substitutius dels equips de gala no han sabut conduir els seus equips vers la victòria.

Concretament, Guardiola, pensant en la tornada de la semifinals de la Lliga de Campions de dimarts, ha donat descans a Villa, Busquets, Puyol, Valdés i Pedro i ha completat l’onze inicial amb jugadors de la pedrera com Montoya, Fontás i Thiago. Ha estat precisament aquest darrer qui en un enfrontament cara a cara amb Bravo ha avançat el Barça en el marcador (0-1).

Un Barça relaxat ha vist però com el marcador feia un tomb. El primer gol de la Reial Societat l’ha marcat Ifrán i el segon, resolució d’un penal de Mascherano a Zuruuza, ha estat autoria de Xabi Prieto. Aquesta victòria salva la Reial Societat del descens i aplaça la celebració del títol de Lliga.

La crònica del partit “minut a minut”


La temporada del Barça al Singular DigitalNou comentari