La selecció catalana debutarà a la Copa Amèrica en una pista lamentable

Pocs dies després de guanyar la Golden Cup de Blanes, la selecció catalana d’hoquei patins s’enfronta a un altre repte amb la intenció de seguir fent història. El combinat català es prepara per disputar la Copa Amèrica 2008 d’Argentina on s’estrenarà aquesta nit davant de Xile.

Les ganes i la il·lusió de l’equip català segueixen intactes malgrat els contratemps que s’estan trobant els jugadors a la seu del torneig. La pista on Catalunya disputarà el seu primer partit, el Club Atletico Huracán, presenta unes condicions força deplorables. El terreny de joc només fa 38×16 metres (les mesures mínimes que fixa la Federació Espanyola de Patinatge per considerar un rectangle de joc oficial) i algunes de les rajoles no estan ben encaixades, quelcom que dificulta el control de la pilota dels jugadors i limita la seva agilitat amb els patins.

Els jugadors, però, han tingut algunes hores per mirar d’adaptar-se a les condicions de la pista. Ahir el combinat català va tenir temps d’entrenar-se al Club Atletico Huracán, quelcom que ha valorat molt positivament tant l’equip com el seu entrenador que han destacat la preparació amb què arriben a aquesta competició.

Nou comentari