La selecció catalana d’hockey patins guanya la Blanes Golden Cup

La Selecció Catalana de Hockey va guanyar ahir la cinquena edició de la Blanes Golden Cup, torneig reconegut per la federació internacional (FIRS), imposant-se a la final per 2-4 al Viva Hàbitat Blanes, que defensava el títol.

La final va decantar-se en els darrers minuts del partit amb una remuntada de la selecció catalana. El Catalunya va obrir el marcador en el minut 6 amb un gol de Brichs que va servir perquè els de Blanes recuperessin l’encert a porteria per empatar el partit amb un gol d’Àlex Ridaura. En aquesta part cal destacar la bona actuació del porter del Catalunnya, Llaverola.

A la segona part, va continuar l’emoció. Al minut 33 Armengol va fer el 2-1 i al minut 38 Jepi Selva, per Catalunta, empatava altre cop. I la reacció catalana va continuar fins aconseguir la victòria. Pelícano, d’un xut llunyà va fer el 2-3 i al minut 48 Xavi Brichs el definitiu 2-4.

Aquesta victòria, que arriba després d’un campionat molt ben jugat per Catalunya, ja que a les semifinals va haver de derrotar a Itàlia, selecció subcampeona del món, ha servit a la selecció nacional com entrenament abans d’anar a la Copa Amèrica.

Nou comentari