Món Esport
‘La Roja’ perdrà 50 milions d’euros si no disputa el Mundial
  • CA

L’amenaça de la FIFA de deixar la Reial Federació Espanyola de Futbol fora de les federacions membres i, per tant, la selecció espanyola fora del Mundial de Rússia del proper estiu ja ha començat a passar factura a la mateixa RFEF. Segons explica el diari AS, la federació presidida interinament per Juan Luis Larrea ja ha patit un revés econòmic important en forma de fre. Azerbaijan, el país que ja va patrocinar la samarreta de l’Atlètic de Madrid, i la RFEF tenien un pacte pràcticament segellat pel qual l’ens federatiu del futbol estatal ingressaria 50 milions d’euros pels propers cinc anys. És a dir, un acord de 10 milions per temporada, el doble del patrocini signat amb Iberdrola fins l’any 2015.

Però el mateix dissabte, amb tota la documentació i contractes preparats, Vicente Casado i Fernando Hierro -director de màrqueting i director esportiu, respectivament- van haver de cancel·lar el seu viatge a Bakú, la capital de l’Azerbaijan, degut a la negativa del país a signar el patrocini sense que ‘la Roja’ tingui assegurada la participació en el proper Mundial.

 

L’Azerbaijan exigeix ara que la FIFA confirmi la inclusió d’Espanya en el torneig de Rússia per a tancar definitivament un acord que es troba totalment aturat. Sense l’OK del màxim organisme internacional del futbol, la Reial Federació Espanyola de Futbol no podrà signar el major patrocini mai abans obtingut. 50 milions esperen.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa