La RFEF fitxa la directora de comunicació de Cristina Cifuentes

El nou president, Luis Rubiales, l'incorpora com a directora de comunicació de la Federació

Luis Rubiales comença a definir la seva estructura per a la Reial Federació Espanyola de Futbol. El nou president, que la setmana passada es va imposar a Juan Luis Larrea en les eleccions, incorporarà Marisa González al seu departament de Comunicació. De fet, segons el diari digital El Independiente, el president entrant la nomenarà Directora de Comunicació de la RFEF, després d’una llarga etapa formant part de la política espanyola.

Marisa González ha dedicat tota la seva carrera en l’àmbit de la comunicació dins el món de la política, sobretot vinculada al Partit Popular i a dos noms d’alt reconeixement: Alberto Ruiz Gallardón i Cristina Cifuentes. González fou cap de premsa del Grup Parlamentari Popular en l’Assemblea de Madrid i, posteriorment, va ocupar el mateix càrrec al Senat, també de la mà del Grup Popular.

 

Amb l’arribada de Gallardón a la Comunitat de Madrid, Marisa González va fer el salt com a Directora de Comunicació de l’autonomia per, posteriorment, seguir de la mà del polític a l’Ajuntament de Madrid, exercint el mateix rol. L’any 2011, Cristina Cifuentes la va incorporar com a Directora de Comunicació a la Delegació del govern espanyol a Madrid i, el 2015, se la va endur per dirigir el Gabinet i la Comunicació de la Comunitat. Ara, amb la dimissió de Cifuentes arran del cas de les cremes anti-edat, González dimitirà del seu càrrec i Luis Rubiales la nomenarà Directora de Comunicació de la Reial Federació Espanyola de Futbol.

Nou comentari