Món Esport
La renovació de Guardiola, a punt
  • CA

La junta directiva del Barça té a punt el contracte per renovar el tècnic blaugrana, Josep Guardiola. Segons informen avui alguns diaris esportius, Joan Laporta oferirà al de Santpedor un nou contracte de dos anys de durada, amb total poder en el terreny esportiu i amb unes condicions econòmiques molt suculentes. I és que Guardiola passaria a ser un dels entrenadors més ben pagats del món.

Malgrat totes les facilitats, l’entrenador dels sis títols, que acaba contracte el pròxim 30 de juny, encara no s’ha decidit. Per la seva part, la renovació de Pep Guardiola s’ha convertit en una prioritat per a Joan Laporta. En el seu últim any de mandat i amb un procés electoral en marxa, el president del Barça està treballant a consciència per tancar la continuïtat del tècnic.

Això sí, Laporta no vol hipotecar el futur de l’entitat després de les eleccions i haurà de ser la futura junta directiva qui ratifiqui aquest compromís. A més, el mateix Guardiola tampoc vol convertir-se en una arma electoral i espera que s’acabi el procés per prendre una decisió definitiva.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa